Wetec 2023 : het aftellen is begonnen

Een aantal bekende bedrijven uit heel Duitsland en Europa heeft zich al aangemeld voor de vakbeurs voor reclametechniek, digitaal printen, lichtreclame en digitale bewegwijzering.

  • © Messe Stuttgart GmbH

Tal van nieuwe bedrijven zullen voor het eerst op wetec aanwezig zijn. De wetec vindt plaats in het kader van EXPO 4.0, het beursverband bestaande uit wetec, TecStyle Visions voor textielveredeling en GiveADays voor promotionele producten. De beurzen vinden plaats van 30 maart tot en met 1 april 2023 in Stuttgart.

“De vreugde over de komende wetec is enorm. We hebben weer geweldige exposanten aan boord, daaronder zijn marktleiders alsook nieuwe bedrijven die voor het eerst op wetec zullen staan”, zegt Nadine Dingert, manager Trade Fair & Event bij Messe Stuttgart. Tot de exposanten horen bedrijven zoals Buth Graviersysteme, Inapa Complott, swissQprint en vhf camfacture, maar ook buitenlandse bedrijven zoals Grafityp Selfadhesive Products N.V., Imazu Publicidad en Werbetechniker.cc. De werving gaat de komende maanden nog volop verder. “Na drie jaar kan de wereld van de reclametechniek, van het digitaal drukken en de lichtreclame opnieuw in Stuttgart samenkomen en zowel exposanten als bezoekers kunnen zich verheugen op een breed aanbod en spannende speciale shows”, benadrukt Nadine Dingert.

Doe mee!

Tijdens de beurs zal er ook bijzondere aandacht besteed worden aan het gebied “Work and Do”. Er zal een live project gerealiseerd worden in samenwerking met fabrikanten, signmakers en iedereen die de handen uit de mouwen wil steken. Volgens Martin Gerhardt (Signforum24 e.V.), hoofd van Work & Do, is het de bedoeling om elke beursdag een systeemmeubel van klemframes en aluminium composietpanelen te bouwen. Verschillende technieken, zoals lasersnijden en diverse reclamematerialen, zoals 3D-reclameletters zullen gebruikt worden. “We willen ook laten zien hoe de motorkap van een auto beplakt kan worden en wat de valkuilen daarbij zijn”, vervolgt Martin Gerhardts.

Sneak Preview reeds online

Om de wachttijd tot de beurs in maart te verkorten, heeft het team van Messe Stuttgart iets bedacht. “In tijden van Facebook en Instagram is het onmisbaar om ook op sociale media vertegenwoordigd te zijn”, benadrukt Nadine Dingert. Daarom wordt er in de aanloop van de beurs een exposantencampagne georganiseerd, een soort online sneak preview van de beurs.

In het kader hiervan worden de exposanten en ondernemingen tot aan de beurs op de sociale mediakanalen gepresenteerd en kunnen zij inzicht geven in hun activiteiten en wat zij in Stuttgart zullen presenteren. Tot de wetec eind maart plaatsvindt, zal het team van Nadine Dingert het programma verder verfijnen en het aanbod voor de exposanten verder aanvullen. Het volledige programma en de voorlopige exposantenlijst zijn vanaf 2023 te vinden op de website van Messe Stuttgart.

Is wetec interessant voor uw bedrijf?

Schrijf u in als exposant en stel uw bedrijf en producten voor in Stuttgart.

Voor informatie kan u terecht bij het beursteam van AHK debelux.

Contact

Emmeline Everaert

Beursvertegenwoordiging
Hamburg Messe & Congress
Messe Stuttgart

(+32) 02 206 67 52

E-mail schrijven

Back