wetec 2023: beleven, spreken, deelnemen

Profiteer van een gratis ticket met promotiecode.

  • © Messe Stuttgart GmbH

Over een paar maanden begint wetec. Talrijke nationale en internationale bedrijven hebben zich aangemeld om hun producten en diensten te presenteren op de internationale vakbeurs voor reclametechnologie, digitale druk, lichtreclame en digitale bewegwijzering.

wetec vindt plaats van 30 maart tot 1 april 2023 als onderdeel van EXPO 4.0 in Stuttgart. De datum voor de branchebijeenkomst in het voorjaar van 2023 in hal 7 van de Messe Stuttgart komt steeds dichterbij. Of het nu gaat om plotters, digitale printers, lichtletters of digitale reclame- en informatiesystemen, wetec vertegenwoordigt met zijn beursprofiel het hele spectrum van reclametechnologische toepassingen. Nationale grote namen zoals swissQprint Deutschland GmbH, Andreas Harmuth CNC-Frästechnik, Inapa Complott GmbH en vhf camfacture AG zullen aanwezig zijn.

Ook buitenlandse bedrijven, waaronder Grafityp Selfadhesive Products N.V., Imazu Publicidad S.L. en Werbetechniker.cc gmbh, zullen op de internationale beurs aanwezig zijn.

TWI Wrap Paradise

Voor het eerst zal The Wrap Institute (TWI) ook vertegenwoordigd zijn op wetec - met informatieve live demonstraties, hands-on ruimtes en exclusieve interviews. Daarnaast organiseert TWI The Wrap Warrior Cutting Contest, waarbij deelnemers aantrekkelijke prijzen kunnen winnen.

Op de TWI-stand draait alles om het thema TWI Wrap Paradise. Onder het motto "Never Stop Learning!" zullen deskundigen hun kennis over wrapping delen. Bezoekers kunnen een verscheidenheid aan leerstations verwachten.

Spannende lezingen

Deskundigen zullen tijdens het deskundigenforum onthullen welke actuele trends en ontwikkelingen de sector momenteel bezighouden en welke mogelijkheden zij bieden. Op donderdag 30 maart 2023 geeft het bureau Sensape bijvoorbeeld een lezing over het onderwerp "Using AI, AR and WebAR to create interactive brand experiences". De op AI gebaseerde oplossingen van Sensape kunnen individueel reageren op gebruikers - in real time. Het resultaat is klantreizen op maat en meeslepende ervaringen om de klantloyaliteit te versterken. In de lezing presenteert het bedrijf uit Leipzig voorbeelden van beste praktijken. Aan de hand van verschillende klantprojecten wordt uitgelegd hoe AI en AR erin zijn geslaagd klanten persoonlijk aan te spreken en hoe het campagnedoel zo is bereikt - ongeacht of dat nu in het POS, op beurzen, evenementen of op de smartphone van de gebruiker is.

Exposantencampagne gelanceerd

Al voor het begin van de beurs kunnen bezoekers een overzicht krijgen van het tentoongestelde aanbod. In het kader van een exposantencampagne worden de deelnemende bedrijven tot aan de opening gepresenteerd op de sociale mediakanalen van wetec. Zij zullen inzicht geven in het beursportfolio in Stuttgart - voordat het in maart weer "we love to tec you!" live is.

Tickets kopen met promotiecode

De wetec vindt plaats in het beursverband EXPO 4.0 samen met Europa's toonaangevende beurs voor textielveredeling en promotie, TecStyle Visions, en de vakbeurs GiveADays voor promotionele producten in de hallen 3, 5 en 7 van het beurscentrum van Stuttgart. Bij het beurscentrum zijn 6.700 parkeerplaatsen beschikbaar. Bovendien kunnen de aangrenzende parkeerplaatsen van de luchthaven worden gebruikt. De S-Bahn- en metrostations van de luchthaven van Stuttgart liggen op slechts enkele minuten lopen.

Tickets voor wetec kunnen online worden gekocht. Met de promotiecode "WETEC23JOINUS" is een gratis ticket voor één dag verkrijgbaar dat recht geeft op een bezoek aan alle evenementen van het EXPO 4.0-beursnetwerk.

Over EXPO 4.0 - Print.Produce.Promote.

EXPO 4.0 is het toonaangevende platform voor visuele communicatie en haptische reclame. De drie vakbeurzen TecStyle Visions, wetec en GiveADays presenteren nieuwe producten en innovaties op het gebied van textielveredeling, reclametechnologie en promotie. Om de twee jaar ontmoeten internationale exposanten in Stuttgart vakbezoekers uit de DACH-regio. Technologie- en productoverschrijdende synergie-effecten garanderen een reële meerwaarde voor gebruikers en leveranciers.

Contact

Emmeline Everaert

Beursvertegenwoordiging
Hamburg Messe & Congress
Messe Stuttgart

(+32) 02 206 67 52

E-mail schrijven

Back