Nu aanmelden voor VISION 2024

Bij een vroege inschrijving profiteren exposanten van gereduceerde prijzen.

  • © Landesmesse Stuttgart GmbH

VISION vindt opnieuw plaats in Stuttgart van 8 tot 10 oktober 2024. Verstuur uw online aanmelding voor 31 december 2022 en profiteer nog van de vroegboekprijzen.

De inschrijving wordt pas bindend vanaf het najaar 2023 nadat de standlocatie met u werd afgestemd en de standbevestiging verzonden.

Dit was VISION 2022

Twee volledig bezette expositiehallen, twee lezingforums van hoog niveau, de 30e editie van VISION bracht een uitstekende sfeer in de Alfred Kärcher hal (hal 8) en de Paul Horn hal (hal 10).

In totaal bezochten 6505 vakbezoekers VISION 2022. Dat betekent dat ’s werelds grootste vakbeurs opnieuw het centrum van de machine vision industrie was. In totaal werden bezoekers uit 60 verschillende landen geregistreerd. De sterkst vertegenwoordigde landen waren Italië, Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Oostenrijk, België, Polen, Spanje en Groot-Brittannië. VISION verwelkomde ook opnieuw een groot aantal vakbezoekers uit Zuid-Korea, Japan en de Verenigde Staten.

In totaal presenteerden 378 exposanten drie dagen lang het brede spectrum van machine vision. 60 procent daarvan kwam uit het buitenland. Naast talrijke deelnemers die voor het eerst exposeerden tijdens VISION, waren ook de belangrijkste spelers uit de sector aanwezig.

De positieve stemming maakt dat de exposerende bedrijven reeds vol verwachting uitkijken naar de volgende editie van VISION. Van 8 tot 10 oktober 2024 zal VISION opnieuw tweejaarlijks plaatsvinden. Ondertussen zullen de presentaties van de industriële VISION-dagen op aanvraag beschikbaar zijn op de VISION-website.

Om belangrijke informatie over VISION 2022 te ontvangen, kan u zich inschrijven voor de VISION-nieuwsbrief of de focuspagina op LinkedIn volgen.

Contact

Emmeline Everaert

Beursvertegenwoordiging
Hamburg Messe & Congress
Messe Stuttgart

(+32) 02 206 67 52

E-mail schrijven

Back