ITB Berlijn 2023: Startsein voor de ticketshop

Koop uw ticket tegen een gereduceerde prijs met AHK debelux.

  • © Messe Berlin GmbH

's Werelds grootste toeristische vakbeurs ITB Berlin van 7-8 maart 2023 nadert met rasse schreden en heeft zijn ticketshop geopend. Daar kunt u momenteel nog tickets verkrijgen aan het Early Bird tarief. Met de AHK debelux kortingscode krijgt u ca. 30 procent korting op de normale prijs. Tickets voor ITB Berlijn zijn alleen online verkrijgbaar.

Dit jaar wordt 's werelds grootste vakbeurs voor de toeristische sector voor het eerst in zijn geschiedenis gehouden als een puur B2B-evenement. Er is ook een wijziging in de data van het evenement: ITB zal plaatsvinden van dinsdag tot en met donderdag, 7 tot en met 9 maart, een dag eerder dan in het verleden. Tegelijkertijd vindt tijdens de beurs opnieuw de ITB Berlin Convention plaats, waarvan de inhoud volledig gratis is voor tickethouders.

Ticket shop gaat open voor vroege vogels:

Met de ticketshop profiteren vakbezoekers tot 15 januari 2023 van een voordelige Early Bird-aanbieding: een dagkaart is verkrijgbaar voor 42 euro, een doorlopende kaart voor de hele evenementperiode kost 60 euro. Dit betekent dat de ticketprijzen stabiel blijven ten opzichte van 2019. Na afloop van de vroegboekactie kosten de kaartjes respectievelijk 49 en 75 euro.

ITBxplore als digitaal ondersteuningsplatform: ITB Berlijn lanceert binnenkort het web- en app-gebaseerde platform ITBxplore. Exposanten kunnen dan in alle rust hun online aanwezigheid onderhouden. Klanten die al geregistreerd zijn, ontvangen de individuele onderhoudslink voor bewerking per e-mail. Dit geeft hen voldoende tijd om hun profiel voor te bereiden, inclusief bedrijfs- en productinformatie en beeld- en videomateriaal.

Het virtuele platform ITBxplore zal vanaf midden januari 2023 toegankelijk zijn voor alle bezoekers van ITB Berlijn.

Contact

Lien De Paepe

Beursvertegenwoordiging
Berlijn

(+32) 02 204 01 80

E-mail schrijven

Back