Expo 4.0: ontmoetingsplaats voor de industrie wil inspireren

Ongeveer zes maanden voor de volgende beursdatum van 30 maart tot 1 april 2023 krijgt het ondersteunende programma vorm.

  • © Landesmesse Stuttgart GmbH

Bedrijven uit 20 landen hebben zich al ingeschreven voor Europa's toonaangevende vakbeurs voor textielveredeling en -promotie en zullen hun producten en diensten op het gebied van textielveredeling tonen: bedrukken, borduren, flocken, graveren en strass. Bekende fabrikanten en handelaren van promotietextiel en corporate fashion ronden het beursprofiel af. 80 procent van de tentoonstellingsruimte is dus reeds volzet. Het tentoonstellingsaanbod is verdeeld over twee hallen voor de segmenten textiel en technologie.

Thomas Klasing, directeur van IVM SignTEX GmbH, bevestigt: "TecStyle Visions is de toonaangevende beurs voor de sector en voor ons een enorm belangrijk zakelijk platform. In 2023 zullen wij op onze stand een aantal innovaties presenteren. Bezoekers kunnen zich hierover op de beurs informeren. Een innovatie betreft ons standconcept, waarbij we ons richten op maximale duurzaamheid. Dit betekent dat alle gebruikte materialen worden hergebruikt. In de afgelopen twee jaar hebben we geleerd flexibeler te plannen en dat brengen we onder andere met het nieuwe standconcept in de praktijk."

Hoogtepunten in het voorprogramma

Regelmatige bezoekers van TecStyle Visions weten dat er naast het interessante aanbod van de exposerende bedrijven ook een groot aanbod is in het voorprogramma. De kennisoverdracht zal op de klassieke manier plaatsvinden in het gespecialiseerde forum. De sprekers zullen best-practice voorbeelden laten zien en technische expertise overbrengen met de laatste trends en ontwikkelingen. De TecCheck Area, die gewijd is aan het thema borduren, is een van de populaire hoogtepunten en een van de centrale publiekstrekkers. De TecStyle Fashion Shows, die meerdere keren per dag plaatsvinden, zorgen voor een geweldige sfeer wanneer de nieuwste collecties van fabrikanten als Result of AYSOY worden getoond.

Ervaring met alle zintuigen

Ook GiveADays - de beurs voor promotionele producten in het zuiden - is geïntegreerd in de twee beurshallen die door TecStyle Visions worden bezet. Samen met wetec - de internationale vakbeurs voor reclametechnologie, digitale druk, lichtreclame en digital signage - die een derde beurshal inneemt, vormen de drie beurzen het EXPO 4.0-beursnetwerk. Met hun beursticket hebben bezoekers toegang tot alle hallen en kunnen ze deelnemen aan alle ondersteunende programmaonderdelen. Nicole Dalkolmo, Manager Trade Fair and Event Management bij de Messe Stuttgart, beschrijft het als volgt: "Ons doel is om gedurende drie dagen een branchefestival voor bezoekers te organiseren. Technische discussies, innovaties, dingen uitproberen, ervaren en meegesleept worden - dat zijn de noodzakelijke factoren om alle zintuigen aan te spreken. Een beurs is meer dan een productshow.“

Contact

Emmeline Everaert

Beursvertegenwoordiging
Hamburg Messe & Congress
Messe Stuttgart

(+32) 02 206 67 52

E-mail schrijven

Back