sep 24 tot sep 27

WindEnergy Hamburg

WindEnergy Hamburg weerspiegelt de dynamiek van de windindustrie in al haar facetten.WindEnergy wordt georganiseerd door Hamburg Messe & Congress in samenwerking met Messe Husum & Congress. Als 's wereld toonaangevende handelsbeurs legt WindEnergy Hamburg in de even jaren de nadruk op de internationale markt, terwijl HUSUM Wind zich in de oneven jaren concentreert op de Duitstalige markt. 

WindEnergy Hamburg wordt georganiseerd van 27 tot en met 30 september 2022.

Locatie

Hamburg Messe & Congress

Messeplatz 1
20357 Hamburg
Duitsland

Details
Begin evenement
2024-09-24 | 09:00
Einde evenement
2024-09-27 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

© iStock/Tom Buysse

WindEnergy Hamburg is volledig afgestemd op de zwaartepunten van de internationale windenergie-industrie. Ze brengt een gekwalificeerd vakpubliek samen met 1400 exposanten uit alle sectoren van de waardeketen en hun innovatieve oplossingen. 

Windmolens op land zijn nog steeds in trek. Ook "repowering", het vervangen van oude turbines door nieuwe, efficiëntere exemplaren, is volop in ontwikkeling. Het gebruik van offshore-windenergie biedt een aantrekkelijke markt. De overlappingen tussen de onshore- en offshore-industrie zijn groot, maar de technologie en logistiek zijn verschillend.

Naast de klassieke vakbeurs biedt WindEnergy ook een uitgebreid ondersteunend programma aan met gespecialiseerde forums en conferenties, workshops en lezingen. 

Video
Terug naar de lijst