okt 26 tot okt 29

südback

Inspirerend, optimistisch en professioneel: de grootste Duitse vakbeurs voor de bakkerij- en banketbakkersbranche trekt veel professionele zoetekauwen naar Stuttgart. De vier dagen van het bakkersvak worden door zowel exposanten als bezoekers met lof overladen.

Locatie

Landesmesse Stuttgart

Messepiazza 1
70629 Stuttgart
Duitsland

Details
Begin evenement
2024-10-26 | 09:00
Einde evenement
2024-10-29 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

© @MesseStuttgart

Dankzij het uitgekiende concept waarin de producten en de exposanten centraal staan krijgen meer dan 35 000 bezoekers op vier dagen tijd een volledig overzicht van wat er leeft in de bakkers- en banketbranche. In zes volgeboekte hallen – goed voor een totale oppervlakte van 65.000 vierkante meter – stellen ruim 700 exposanten uit binnen- en buitenland hun nieuwste producten en services voor.

Geïnteresseerde bezoekers, veel passage en talloze gesprekken; kortom, de atmosfeer zit altijd uitermate goed. Het hoeft dan ook niet te verwonderen dat er bij de exposanten overwegend positieve geluiden te horen zijn. Naast Belgische iconen zoals Callebaut en Vandemoortele mag südback ook tal van nieuwkomers uit ons land verwelkomen. 

Ook de samenstelling van het bezoekerspubliek zelf is hoogst professioneel. Meer dan 60% van bevraagden zijn betrokken bij de aankoop binnen hun bedrijf, een derde van hen zelfs als eindbeslisser. Meer dan de helft van de bezoekers geeft ook aan in het komende halfjaar te willen investeren. 

Meer weten over südback?

Terug naar de lijst