feb 19 tot feb 23

R+T

Het zit erop! De eenmalige digitale editie van R+T Stuttgart: dat waren 300 bedrijven uit 25 landen met productinnovaties voor meer dan 22.000 bezoekers.

Locatie

Landesmesse Stuttgart

Messepiazza 1
70629 Stuttgart
Duitsland

Details
Begin evenement
2024-02-19 | 09:00
Einde evenement
2024-02-23 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

Ook in dit virtuele jaar bewijst R+T haar status als belangrijkste netwerkhub voor de sector van rolluiken, deuren/poorten en zonwering. AHK debelux volgde de Belgische deelnemers van nabij doorheen hun digitale avontuur.

Virtual booth designers, gepersonaliseerde avatars, productvoorstellingen via videocalls en awards voor innovaties… Na enkele korte maanden van voorbereiding wist het projectteam van R+T een toegankelijk platform op te zetten waarbij netwerken en zichtbaarheid centraal stonden. Hoewel digitale vakbeurzen voor de meeste ondernemers nog onbekend terrein zijn, was de belangstelling van exposanten en bezoekers groot.

De live dagen tussen 22 en 25 februari 2021 trokken bezoekers vanuit 121 landen. 65% van de exposanten kwam uit buitenland. Grote landen zoals Italië, China, Spanje en Turkije tekenden present, maar ook België was op deze editie sterk vertegenwoordigd met 8 bedrijven: Renson, Winsol, Harol, Flocart, Aluvision, Umbris, Skylux en Solaye Fabrics. Elk van hen koos voor een unieke invulling van hun virtuele stand en maakte optimaal gebruik van de live conferenties, videosessies en het kaderprogramma om hun producten in de verf te zetten. Ook op deze virtuele editie werden de gegeerde R+T Innovation Awards uitgereikt. In de categorie rolluiken werd goud toegekend aan de West-Vlaamse internationale speler Winsol die met haar door zonne-energie aangedreven SolarBox wist te overtuigen en de award via live video call  in de studio in ontvangst nam. 

Ook na de livedagen zal het digitale platform tot R+T 2022 beschikbaar zijn om informatie over innovatieve producten te verzamelen en een bezoek aan de vakbeurs van volgend jaar optimaal voor te bereiden. Na de positieve stemmen voor de digitale editie kijken de Belgische bedrijven opnieuw uit naar de fysieke hoogmis. R+T  vindt op de beursterreinen in Stuttgart plaats.

Terug naar de lijst