mei 29 tot mei 31

R+T Asia

Plannen voor de Aziatische markt? R+T Asia trekt als vakbeurs voor rolluiken, poorten en zonnewering jaarlijks duizenden bezoekers.

Locatie

Shanghai New International Expo Centre

2345 Longyang Rd
Shanghai
China

Details
Begin evenement
2023-05-29 | 09:00
Einde evenement
2023-05-31 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

© R+T Asia/Stuttgart Messe

R+T Asia is de toonaangevende Aziatische vakbeurs voor rolluiken, deuren, ramen en zonwering. Zij heeft zich tot doel gesteld een ideaal beursplatform te creëren voor de wereldwijde bouwsector. R+T Asia is een uitloper van 's werelds toonaangevende vakbeurs R+T, die wordt gehouden in Stuttgart (Duitsland) en andere succesvolle dochterbeurzen heeft in São Paulo (Brazilië) en Istanbul (Turkije). R+T Asia wordt georganiseerd door VNU Asia en Messe Stuttgart.

De eerste fysieke editie van R+T Asia sinds het begin van de coronapandemie liep van 24 t.e.m. 26 maart 2021 en stelde niet teleur. Met meer dan 42 000 fysieke bezoekers, 700 exposanten op 68.000 m² oppervlakte, meer dan 20 opleidings- en netwerkevents en het hybride aanvullende aanbod van R+T Asia Connect was de editie van 2021 een groot succes. Het grote aantal bezoekers en exposanten onderstreept niet alleen het potentieel van de Chinese en bij uitbreiding Aziatische markt, maar ook het aanhoudend belang van vakbeurzen voor veel bedrijven als optimale marketing tools en lead boosters.

De volgende editie van R+T Asia vindt van 25 t.e.m. 27 mei 2022 plaats in het grootste beurscomplex van Shanghai, het National Exhibition and Convention Center (NECC). De beursterreinen zijn makkelijk bereikbaar vanaf de luchthaven Shanghai-Hongqiao.

R+T Asia

 

Terug naar de lijst