sep 21 tot sep 24

PHOTOPIA

De eerste editie van PHOTOPIA Hamburg vond plaats in september 2021. De première van het fotografiefestival onder het motto #shareyourvision was een groot succes. De volgende editie van de vakbeurs PHOTOPIA staat gepland voor 13 tot 16 oktober 2022.

Aanmelden als exposant is reeds mogelijk via de website

Locatie

Hamburg Messe & Congress

Messeplatz 1
20357 Hamburg
Duitsland

Details
Begin evenement
2023-09-21 | 09:00
Einde evenement
2023-09-24 | 16:00
Inschrijving

 

Contacteer ons

 

PHOTOPIA_Web_Camera_Pixabay © copyright: Pixabay/shutterbug75

PHOTOPIA Hamburg is een unieke happening van fotografie en videografie. De fascinatie van beeldvorming wordt tot leven gebracht tijdens een inspirerend festival. Het vierdaagse live-evenement biedt magische ruimtes om nieuwe creatieve ideeën en apparatuur uit te proberen en creëert diverse mogelijkheden voor uitwisseling: van deskundige knowhow ter plaatse tot uitgebreide online-inhoud op het communityplatform.

Het internationale Huis van de Fotografie in de Deichtorhallen, grote uitgeverijen, gerenommeerde musea en talrijke creatieve fotogalerijen maken Hamburg al jaren tot de hoofdstad van de fotografie in Duitsland, met andere woorden de ideale scène voor het fotografiefestival PHOTOPIA.

Exposanten uit het hele spectrum van de beeldvorming, software- en technologiebedrijven en talrijke start-ups zijn er aanwezig. Bezoekers bestaan uit diehard fans en professionals in fotografie en film: handelaars, professionele fotografen, semi-professionals, hobbyfotografen en fans in fotocultuur. Daarnaast gaat er ook speciale aandacht uit naar smartphonegebruikers, die hun mobiele telefoon dagelijks inzetten voor het maken, bewerken en delen van foto's en video's.

Trio van Summit, Festival en 365 PHOTOPIA

Het format van Photopia bestaat uit een drie-eenheid van PHOTOPIA Summit met veel aandacht voor nieuwe producten, het PHOTOPIA Festival met tentoonstellingen en hands-on activiteiten zoals fotowandelingen en workshops in heel Hamburg, en PHOTOPIA 365, een online platform voor uitwisseling en informatie.

 

Terug naar de lijst