jun 13 tot jun 16

MouldingExpo

Met Moulding Expo van 8 tot 11 juni 2021 biedt de Messe Stuttgart niet alleen de belangrijkste Europese vakbeurs voor gereedschaps-, model- en matrijzenbouw aan.

Locatie

Landesmesse Stuttgart

Messepiazza 1
70629 Stuttgart
Duitsland

Details
Begin evenement
2023-06-13 | 09:00
Einde evenement
2023-06-16 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

© @MesseStuttgart

De 2021 editie van Moulding Expo biedt een nieuw hoogtepunt: "Road of Tooling Innovation". Zonder barrières of gesloten perimeters rond de stands zullen gereedschapsfabrikanten en fabrikanten van spuitgietmachines, randapparatuur en materialen state-of-the-art productieconcepten presenteren die zij in het midden van de beurshal in actie zullen demonstreren. "We zullen alle mogelijkheden op de weg van de gereedschapsinnovatie laten zien", legt Thomas Seul, voorzitter van de VDWF, de Duitse vereniging van gereedschaps- en matrijzenbouwers, uit als de conceptuele en technische promotor van de tentoonstelling. Het exclusieve aanbod wordt goed ontvangen in de branche: gerenommeerde bedrijven als Braunform GmbH, Georg Kaufmann Formenbau AG, Haidlmair GmbH, Werkzeugbau Siegfried Hofmann GmbH en Zahoransky Automation & Moulds GmbH hebben al aangekondigd dat zij sollicitaties zullen indienen. Aanvragen in het kader van de oproep tot het indienen van voorstellen worden aanvaard tot 15 november 2020.

Vakbezoekers kunnen kennismaken met de laatste trends in additieve en kunststofproductie, contacten onderhouden met afnemers in de industrie en de zeer lichte hybride constructies live ontdekken. Of het nu gaat om een nog onbekende kampioen of een grote onderneming: voor de vierde keer brengt de Moulding Expo het beste van wat de kwaliteitsvolle internationale gereedschaps-, model- en matrijzenbouw en haar leveranciers te bieden heeft.

Wie zelf een testmarkt zoekt of een product op de Duitse markt wil lanceren, moet zeker op de Moulding Expo in Stuttgart zijn!

Moulding Expo

Terug naar de lijst