sep 06 tot sep 08

Marine Interiors

Een vakbeurs volledig gewijd aan het interieurontwerp en de uitrusting van passagiersschepen - Marine Interiors speelt in op de sterke vraag van de bloeiende cruise- en ferrymarkt. De volgende editie van Marine Interiors zal van 6 tot 8 september 2022 plaatsvinden in de beurshallen van Hamburg.

 

Locatie

Hamburg Messe & Congress

Messeplatz 1
20357 Hamburg
Duitsland

Details
Begin evenement
2023-09-06 | 09:00
Einde evenement
2023-09-08 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

© HMC/ROLF-OTZIPKA

Marine Interiors Cruise & Ferry Global Expo vond voor het eerst plaats in 2019. Innovatieve leveranciers uit alle segmenten van de scheepsinterieur- en designindustrie presenteerden hun producten op de maritieme vakbeurs. Tot de bezoekers horen o.a. inkoopmanagers, interieurontwerpers en andere besluitvormers van ’s werelds grootste cruise- en veerbootmaatschappijen, scheepswerven en ontwerpstudio’s.

Exposanten en bezoekers zullen profiteren van de decennialange ervaring en het uitgebreide netwerk van SMM - de toonaangevende internationale maritieme vakbeurs, die ook door HMC wordt georganiseerd. 

Volgende editie in 2022

Ook bij de volgende editie in 2022 zullen exposanten uit alle sectoren van het scheepsinterieurinrichting en -uitrusting aanwezig zijn. Het bezoekerspubliek zal onder meer bestaan uit besluitvormers van cruise- en veerdiensten, scheepswerven en ontwerpstudio's. De nieuwe vakbeurs zal op hetzelfde moment als Seatrade Europe - Cruise and River Cruise Convention georganiseerd worden. Bezoekers hebben gratis toegang tot beide evenementen. 

Terug naar de lijst