jun 04 tot jun 06

LASYS

LASYS is als vakbeurs voor lasermateriaalbewerking gericht op industriële gebruikers en heeft zich sinds 2008 ontwikkeld tot een niet te missen topevent voor de industrie. Met zijn consequente focus op systeemoplossingen positioneert LASYS zich duidelijk als gebruikersvakbeurs en presenteert lasermateriaalbewerking in al zijn facetten.

De combinatie van vakbeurs en ondersteunend programma brengt om de twee jaar deskundigen uit industrie en wetenschap samen in Stuttgart. De volgende editie vindt plaats van 21 tot 23 juni 2022.

Locatie

Landesmesse Stuttgart

Messepiazza 1
70629 Stuttgart
Duitsland

Details
Begin evenement
2024-06-04 | 09:00
Einde evenement
2024-06-06 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

© @MesseStuttgart

U hebt een nieuwe toepassing ontwikkeld voor ultrakorte pulslasers? U hebt systemen voor digitale fotonische productie of produceert laserlassystemen voor de auto-industrie? Uw lasersystemen overtuigen door flexibiliteit, multifunctionaliteit of kunnen gemakkelijk in bestaande systemen worden geïntegreerd?

Dan is LASYS de juiste plaats voor u.

LASYS toont het hele spectrum van lasertoepassingen in de materiaalbewerking - van snijden tot verbinden, van markeren tot reinigen. Het is de vakbeurs voor toepassingen, trends en innovaties - een ideaal platform om nieuwe fabricageprocessen voor te stellen aan besluitvormers uit een breed scala van industrieën.

De bezoekers zijn vooral geïnteresseerd in bijzondere toepassingsgebieden en nieuwe toepassingsgebieden waarin de laser steeds meer en soms snel zijn weg vindt. Een voorbeeld is de consumentengoederenindustrie, waar lasers worden gebruikt voor esthetische laspunten of voor het bewerken van glas in smartphones.

Kortom, welke toepassingen en innovaties wilt u voorstellen of zien in 2022?

Meer info over Lasys

 

Terug naar de lijst