feb 03 tot feb 07

INTERGASTRA

Zakelijke kansen ruiken, smaken en voelen. Dat is INTERGASTRA in Stuttgart.

Locatie

Landesmesse Stuttgart

Messepiazza 1
70629 Stuttgart
Duitsland

Details
Begin evenement
2024-02-03 | 09:00
Einde evenement
2024-02-07 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

© Landesmesse Stuttgart GmbH

Voelen, smaken, ruiken en proeven. Ervaringen die we al veel te lang hebben moeten missen, maar die volgend jaar op INTERGASTRA in Stuttgart nog belangrijker worden. Wie snel is en voor eind mei inschrijft, geniet als exposant van een vroegboekkorting! 

Van 3 tot en met 7 februari 2024 zijn de moderne hallen van Messe Stuttgart opnieuw het internationale platform voor alle experts in de hotellerie, restaurant- en cafébranche. Van voeding, koffie en patisserie, inrichting en keukentechnieken tot outdoor: in Stuttgart komen bedrijven, vakbezoekers en professionele organisaties met elkaar in contact.

INTERGASTRA is de toonaangevende vakbeurs voor de horeca. Het evenement heeft een oppervlakte van 115.000 m² in alle 10 hallen van Messe Stuttgart en is met ongeveer 1.500 exposanten een sterke industriële hub in Duitsland. Om de twee jaar komen bijna 100.000 vakbezoekers meer te weten over de laatste trends. Dit must-visit event biedt innovaties en talloze mogelijkheden voor professionele uitwisseling.  Als u wilt weten wat de horecasector de komende jaren op het menu heeft staan, is INTERGASTRA de place to be.

Eén ticket, twee vakbeurzen! Het INTERGASTRA-ticket geeft ook recht op een bezoek aan GELATISSIMO, de vakbeurs voor ambachtelijk ijs.

Meer weten over INTERGASTRA 2024?

 

 

Terug naar de lijst