okt 22 tot okt 24

Interbad

De wellness-industrie is booming. De trend "cocooning" biedt een heel wat zakelijke kansen voor bedrijven en particulieren in de sector. Ontdek ze op de internationale vakbeurs voor wellness en zwembaden interbad!

Locatie

Landesmesse Stuttgart

Messepiazza 1
70629 Stuttgart
Duitsland

Details
Begin evenement
2024-10-22 | 09:00
Einde evenement
2024-10-24 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

De voorbereidingen voor interbad 2021 in Stuttgart zijn in volle gang. Het nieuwe concept - goed voor meer dan 35.000 vierkante meter -  is volledig gewijd aan het brede gamma van producten voor particuliere en openbare zwembaden, zwemvijvers, waterbehandeling en zwembadtechniek. De helft van de exposanten heeft hun stand voor de vakbeurs van september alvast geboekt. De sector staat voor enorme uitdagingen, maar er zijn ook kansen die zich zonder de coronapandemie waarschijnlijk niet op deze manier zouden hebben voorgedaan.

De beperkte vrijetijds- en reismogelijkheden hebben in sommige gebieden tot een ware hausse geleid. De markt voor particuliere investeerders en ontwikkelaars die in kuuroorden, baden en sauna's investeren, is dit jaar enorm gegroeid. De trend naar cocooning en nieuwe quality time buitenshuis zal ook in de toekomst een belangrijke rol blijven spelen. Dit biedt zakelijke kansen voor onze exposanten, die in Stuttgart een koopkrachtig en investeringsbereid publiek zullen aantreffen.

Enorme opwaartse trend

Als vakbeurs met het grootste sauna-aanbod ter wereld houdt interbad rekening met deze toegenomen belangstelling met de speciale show rond saunabeleving. Tips voor een succesvolle saunabusiness zullen ook worden gegeven. In de Sauna Lounge kunnen bezoekers producten testen en de speciale sfeer ervaren. 

Focus op veiligheid

De vakbeurs heeft ook voorzorgsmaatregelen genomen voor de veiligheid van haar gasten ter plaatse. Het speciaal ontwikkelde concept ontwikkeld door Messe Stuttgart omvat uitgebreide hygiëne- en ruimtevoorschriften. "Ons doel is een succesvolle handelsbeurs te creëren. Een beurs waar we exposanten en bezoekers uit de zwembad-, sauna- en wellnessbranche onbezorgd kunnen ontvangen en waar winstgevende zakelijke contacten worden gelegd", aldus projectleider Weise. "Wij beschikken over een van de modernste ventilatiesystemen in de beurzensector waar ook ter wereld en zorgen te allen tijde voor de toevoer van frisse lucht in de hallen en natuurlijk ondersteunen wij onze exposanten bij de planning van hun beursaanwezigheid, zodat deze optimaal is afgestemd op de omstandigheden." Goede vooruitzichten voor de deelnemers aan interbad 2021, die zich zo in een veilig kader kunnen bewegen.

Over interbad

interbad, de internationale vakbeurs voor zwembaden, sauna's en spa's, is 's werelds belangrijkste ontmoetingsplaats voor de sector van de openbare zwembaden en een van de drie belangrijkste vakbeurzen voor alle behoeften van particuliere zwembadeigenaars. Wereldwijd is het de vakbeurs met het grootste productaanbod in de saunasector. Meer dan 400 exposanten presenteren op 35.000 vierkante meter hun uitgebreide productassortiment op het gebied van openbare zwembadbouw, zwembadtechniek, zwembaden, sauna, spa en privé-spa. Ongeveer 15.000 bezoekers uit meer dan 60 landen zullen zich informeren over de nieuwste producten, trends en toekomstgerichte ideeën. Meer dan 90 lezingen, workshops en discussierondes in vier evenementen in het congres- en voorprogramma ronden het programma af. De volgende interbad vindt plaats van 21 tot 24 september 2021 in Messe Stuttgart. 

Meer weten over interbad?

Terug naar de lijst