jun 05 tot jun 09

ILA Berlin

ILA staat voor 'Innovation & Leadership in Aerospace' en is de grootste Duitse vakbeurs voor de lucht- en ruimtevaart. Op de beurs komen verschillende thema's aan bod, zoals aviation, space, defense & security etc.

De editie in 2018 trok zo'n 1100 exposanten en 180 000 bezoekers uit de hele wereld aan. Na een digitale editie in 2020 vindt ILA  opnieuw fysiek plaats van 22 tot en met 26 juni 2022. Inschrijven als exposant kan via de website

Neem zeker een kijkje op de website van uw exportagentschap voor de Belgische groepsdeelname. 

  • voor bedrijven gevestigd in Vlaanderen: FIT
  • voor bedrijven gevestigd in Wallonië: AWEX 

Locatie

Messe Berlin

Messedamm 22
14055 Berlijn
Duitsland

Details
Begin evenement
2024-06-05 | 09:00
Einde evenement
2024-06-09 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

Ticketshop bezoekers

©

ILa Berlijn is het referentiepunt voor de internationale lucht- en ruimtevaartindustrie. Meer dan 1000 exposanten uit de hele wereld tonen het brede spectrum van hightech producten, onderzoek en ontwikkelingsprojecten. De highlights: 

Innovaties voor de toekomst van het vliegen

De thema's eco-efficiëntie en digitalisering bepalen ook de discussies in de lucht- en ruimtevaartindustrie. Hybride-elektrische aandrijving en alternatieve brandstoffen maken de luchtvaart groener dan ooit. Nieuwe digitale technologieën detecteren en melden innovatieve motoren noodzakelijke onderhouds- en reparatiewerken. 

Onbemande vluchtsystemen 

Autonoom vliegende taxi's zouden de toekomst van de stedelijke mobiliteit kunnen bepalen. Drones openen nieuwe mogelijkheden voor tal van sectoren van de economie - van landbouw tot geneeskunde. In de UAS Innovation Hub vindt u deze baanbrekende innovaties terug.

De grootste ruimtevaarttentoonstelling van Europa

Geen enkele industrie is zo sterk van internationale samenwerking afhankelijk als de ruimtevaartindustrie. ILA is het ideale platform voor de internationale ruimtevaartgemeenschap om verdere gezamenlijke projecten vast te stellen en toekomstige onderwerpen te bespreken, van Big Data tot intelligente mobiliteit.

Exclusieve marktplaats voor de toeleveringsindustrie

In het ISC - International Supplier Centre - presenteren meer dan 300 toeleveringsbedrijven uit de hele wereld hun innovaties in een speciale hal. Het ISC brengt leveranciers en kopers samen.

De fascinatie van het vliegen

Tijdens ILA kan u enkele honderden vliegtuigen bewonderen, zowel op de grond als in de lucht: van wide-body jets tot vrachtvliegtuigen en helikopters. De vliegtuigen demonsteren hun vaardigheden in een uniek vliegprogramma.

ILA Berlijn

Terug naar de lijst