mrt 30 tot apr 01

Expo 4.0

De volgende combo-vakbeurs EXPO 4.0 - bestaande uit de drie vakbeurzen TecStyle Visions, GiveADays en wetec - vindt plaats van 30 maart tot 1 april 2023 in Stuttgart. Inschrijven voor de beurzen kan via onderstaande link

wetec 

TecStyle Visions

GiveADays​​​​​​​

 

Locatie

Landesmesse Stuttgart

Messepiazza 1
70629 Stuttgart
Duitsland

Details
Begin evenement
2023-03-30 | 09:00
Einde evenement
2023-04-01 | 16:00
Inschrijving

Contacteer ons!

© Messe Stuttgart

Print. Produce. Promote. - dat is het motto van de gecombineerde vakbeurs voor visuele communicatie en reclame, EXPO 4.0. De vakbeurs biedt het juiste platform voor machines en technologieën voor drukprocessen, decoratietechnologieën voor textiel en reclamedragers, evenals promotie en merchandising, voor elke fase in de waardeketen. De vakbeurs kan al jaren rekenen op kwalitatieve bezoekers die nauw betrokken zijn bij aankoopbeslissingen. 

TecStyle Visions: textieldecoratie met passie

De vakbeurs TecStyle Visions is een van de drie toppers van Expo 4.0. Vooruitstrevende technologieën en de nieuwste textieltrends zijn de pijlers van het succes. TecStyle Visions versterkte in januari 2020 zijn status als toonaangevende Europese vakbeurs en branchebijeenkomst: bijna 300 exposanten, onder wie alle relevante bedrijven uit de beurssegmenten textiel en technologie, maakten van Stuttgart de Europese branchebijeenkomst voor de textieldecoratie. De meer dan 125 exposanten uit het buitenland kwamen uit 21 landen naar Stuttgart.

Toekomstige thema's zoals duurzaamheid, customizing en digitalisering staan al jaren op de agenda van de vakbeurs. De voortdurend veranderende winkelwerelden zullen voor de vakbeurs in 2022 zowel in het opleidingsaanbod als in de expositieruimte in beeld komen. 

wetec: wie schrijft, die blijft

Als branchebijeenkomst voor de reclame in Zuid-Duitsland biedt wetec een compleet overzicht voor reclametechniek, digitaal printen, bewegwijzering en digital signage. Naast het grote productaanbod zijn het proeven van nieuwe producten en het uitwisselen van informatie en ideeën met gelijkgestemden belangrijke pijlers van het beursconcept. Niet alleen in Zuid-Duitsland is wetec een uitgebreid evenement, maar ook bezoekers uit Zwitserland en Oostenrijk weten de branchebijeenkomst te waarderen. In 2020 kwamen exposanten op wetec uit 15 landen naar Stuttgart. De uitstraling naar de hele DACH-regio en de aangrenzende Europese landen wordt voor het komende evenement in 2022 verder uitgebreid en versterkt.

Het begeleidende interactieve programma is afgestemd op de behoeften van bezoekersdoelgroepen als reclame-ingenieurs, autowrappers, signmakers, maar ook beursstandbouwers en architecten. Actuele trendthema's voor productinnovatie en productoplossingen komen ook bij de volgende editie ruim aan bod.

GiveADays: zeg het met een goodie

GiveADays richt zich op bezoekersgroepen als marketingbeslissers en inkopers uit de industrie, alsook op bureaus en creatieve geesten. De vakbeurs biedt het gehele spectrum van reclamedragers en -producten, alsmede de hoogwaardige decoratie en het op maat maken van de reclameproducten.

 

 

Terug naar de lijst