jun 04 tot jun 06

CastForge

Wie succesverhaal zegt, zegt CastForge. De vakbeurs met unieke focus op smeed- en gietwerk ontpopte zich in enkele jaren tijd tot het business platform voor de wereldwijde industrie. De tweede editie vindt plaats van 21 t.e.m. 23 juni 2022.

Locatie

Landesmesse Stuttgart

Messepiazza 1
70629 Stuttgart
Duitsland

Details
Begin evenement
2024-06-04 | 09:00
Einde evenement
2024-06-06 | 18:00
Inschrijving

Contacteer ons!

CastForge 2018 © Messe Stuttgart

Als vakbeurs richt CastForge zich op giet- en smeedwerk, met een focus op o.a. gietijzer en -staal en de bewerking ervan. Exposanten krijgen er een platform om hun unieke aanbod aan diensten en producten te presenteren. Internationale exposanten presenteren hun producten aan een breed scala van bezoekers uit de machine- en installatiebouw, automobiel- en aandrijftechniek, bouwmachines, pompen en waterbouw, alsmede de toeleveringsindustrie. Het informatieaanbod voor de bezoekers van CastForge wordt aangevuld met andere branchebeurzen die parallel plaatsvinden: de UKI Automotive Shows, Moulding Expo - de internationale vakbeurs voor gereedschaps-, model- en matrijzenbouw, en het TecPart Forum voor Kunststofproducten.

153 exposanten presenteerden hun producten en diensten tijdens de laatste editie van 2018. Er waren ongeveer 3700 vakbezoekers aanwezig. Ondertussen zitten de projectteams achterde succesvolle beurs niet stil. De voorbereidingen voor de editie van 2022 lopen op volle toeren. Daarbij wordt rekening gehouden met de coronamaatregelen, zoals bredere gangen en meer plaats op bezoekerskruispunten.

Meer weten over CastForge?

Terug naar de lijst