nov 08 tot nov 12

Bazaar Berlin

Bazaar Berlin is de internationale verkoopsbeurs voor kunsthandwerk, design, natuur- en Fair Trade-producten. Vijf dagen lang bieden de Berlijnse beurshallen u het mooiste van over de hele wereld. Bezoekers duiken in de exotische wereld van Bazaar Berlin door de meer dan 500 exposanten uit 60 verschillende landen. De 60editie van Bazaar Berlin vindt plaats van 2 t.e.m. 6 november 2022.

Ticketshop Bazaar Berlin 

Op de beurs vindt u producten uit volgende segmenten: kunsthandwerk, accessoires, design & textiel, fairtrade bio- en natuurproducten, natuurlijke cosmetica en wellness, kerst- en geschenkartikelen, lederwaren, handtassen en schoenen, tapijten, keramiek, glas en porselein en speelgoed.

 

Locatie

Messe Berlin

Messedamm 22
14055 Berlijn
Duitsland

Details
Begin evenement
2023-11-08 | 09:00
Einde evenement
2023-11-12 | 18:00
©

Bazaar Berlin wordt opgedeeld in vijf themawerelden: 

WORLD MARKET biedt bezoekers een ontmoetingsplaats van verschillende culturen en ervaringen. Fabrikanten en handelaars inspireren er met hun ongewone voorwerpen uit de hele wereld: trommels uit Afrika, wintermode uit Zuid-Amerika, stoffen uit Azië, specialiteiten uit Europa, juwelen uit Australië en nog zoveel meer.

Bij NATURAL LIVING draait alles om het fysieke en mentale welzijn. Van gezonde voeding tot wellnessproducten, men vindt er alles voor de gezondheid en ontspanning.

Voor uitzonderlijk design en individuele mode moet u in de themawereld ART & STYLE zijn. Mode-, juwelen- en interieurontwerpers presenteren er hun uiteenlopende producten.

FAIR & SOCIAL presenteert een uitgebreid aanbod van eerlijke en sociaal geproduceerde goederen van zowel internationale bedrijven als lokale organisaties. De natuurlijke materialen en duurzame werkomstandigheden spelen een grote rol in Fair & Social.

De themawereld WINTER AT HOME biedt een breed assortiment decoratieve en stijlvolle producten voor het advents- en kerstseizoen. De woonaccessoires, geschenkideeën en kerstspecialiteiten brengen de gezelligheid van kerst naar de Berlijnse beurshallen. 

Terug naar de lijst